Centrul Cultural Județean Arad îşi aniversează cei zece ani de activitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vor avea loc diverse momente folclorice printre care şi dansuri
Vor avea loc diverse momente folclorice printre care şi dansuri

Concerte de operă și folclorice, lansări de carte dar și colocvii se vor desfășura începând din 26 septembrie până în 1 octombrie cu ocazia aniversării instituției arădene de cultură. La toate evenimentele intrarea este liberă.

Deschiderea oficială a evenimentului aniversar  „Centrul Cultural Județean Arad – 10 ani de activitate” va avea loc luni, 26 septembrie, la ora 18, în sala mare a Consiliului Județean Arad, cu o expoziţie a lui Onisim Colta.

„Suntem mândri de Centrul Cultural Județean Arad și de tot ce a realizat Ana Maria Dumitrean de când este director. A reușit să reinventeze activitatea instituției, să aducă oameni de înaltă ținută în Arad și să facă din Arad un județ recunoscut în afara țării. Chiar și în acest an, în noiembrie, vom merge la Bruxelles, pentru a sărbători Ziua României acolo. Județul Arad va reprezenta România. Este un lucru care ne bucură foarte tare”, spune  președintele CJA, Nicolae Ioțcu. Marţi, 27 septembrie, de la ora 11, tot în sala mare a Consiliului Județean Arad, este programat Colocviul naţional cu tema „ Patrimoniul imaterial al României – Modalităţi de conservare şi promovare”.

Citeşte mai multe despre sărbătoare în ADS Arad

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite