Cele şapte arteziene golesc bugetul local cu peste 20.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei Arad au anunţat că pentru această vară, au alocat aproximativ 27.000 de euro pentru întreţinerea celor şapte fântâni arteziene din oraş. În aceste zile, edilii vor scoate la licitaţie contractul de întreţinere a fântânilor.

Este vorba despre cele din Piaţa UTA, Piaţa Spitalului, Pădurice-Lac, Piaţa Sporturilor, Piaţa Gării, Aleea Borsec (în Micălaca) şi Parcul Reconcilierii. “După ce se va semna contractul, firma se va ocupa să le repună pe toate în funcţiune în termen de cinci zile.

În cazul în care vreuna dintre arteziene se defectează, aceasta va trebui să fie din nou funcţională în maxim două zile”, a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt la Primăria Arad.

Pe lângă întreţinerea fântânii arteziene, firma care va câştiga licitaţia va trebui să întreţină şi instalaţia de udat, mobilierului din preajma fântânii precum şi iluminatului ornamental din parc. “O dată pe an se va ocupa de lăcuirea băncilor şi va înlocui becurile iluminatului ornamental al parcului ori de câte ori este nevoie”, a adăugat Corina Drăghici. Fântânile se vor acoperi la începutul lunii octombrie.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite