Cele mai puternice firme arădene vor fi premiate la Expo Arad Internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Organizatorii evenimentului
Organizatorii evenimentului

Mii de sociatăţi arădene vor fi premiate joi seara, de la ora 18.30, la Expo Arad Internaţional, unde va avea loc a XVII-a ediţie a Topului Firmelor. Această manifestare are loc în fiecare an la sfârşitul lunii octombrie.

Reprezentanţii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, cei care sunt şi organizatorii acestui eveniment spun că Topul Firmelor din judeţul Arad este o manifestare devenită tradiţie în viaţa comunităţii de afaceri locale.

„Topul consemnează o stare de fapt care oferă o imagine a sensului în care evoluează economia judeţului Arad. Dovadă stau cele 3044 de firme care s-au clasat pentru Topul Firmelor 2008, dintr-un număr de 14040 care au depus bilanţul contabil pentru anul financiar trecut”, spune Nicolae Băcanu, preşedintele Camerei.

Dintre numărul de firme anunţate, 358 au reuşit să ocupe unul din primele trei locuri şi 858 pe primele zece poziţii, la unul din cele şase domenii şi 51 de grupe de activitate.

De asemenea, 55 de firme vor primi premii de excelenţă. Preşedintele Camerei mai spune că una dintre firme a avut profit de 20 de milioane de euro.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite