Cele mai frumoase fete din oraș sunt așteptate la mall pentru preselecția Miss Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preselecția din cadrul proiectului Miss Arad Ared 2010 va avea loc în ultima săptămână a acestei luni, mai exact miercuri, 26 mai, la Atrium Center. Înscrierile vor avea loc la ora 17.00, iar evenimentul propriu-zis va începe la ora 18.00.

Cel mai nou edificiu al Aradului va fi martorul selecției celor 15 finaliste și trei rezerve care vor ajunge în următoarea etapă a concursului, cea de pregătire, pentru că organizatorii le-au pregătit două luni de activități și evenimente demne de reprezentantele județului.

Condițiile de participare din cadrul preselecției Miss Arad sunt la fel ca în fiecare an, astfel încât toate fetele frumoase care au  domiciliul stabil în județul Arad, vârsta minimă 14 ani și maximă 24, sunt necăsătorite, înălțimea minimă de 1,67 și aspectul fizic plăcut, au la dispoziție posibilitatea de a se înscrie la evenimentul care triază concurente.

Din juriul care va nominaliza finalistele concursului de frumusețe, vor fi prezente foste câștigătoare MISS Arad , parteneri media, sponsori și colaboratori.

Cele mai frumoase fete din oraş intră de astăzi în competiţia pentru titlul de Miss Arad

“Concurentele vor trece prin două probe, proba fotogeniei și prezentarea propriu-zisă în față juriului prezent. Miza concursului este mare având în vedere că evenimentul care este considerat unul de marcă”, a declarat Adela Răuț, reprezentanta Agenției Angels Events.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite