UPDATE Sentința în cazul clanului Uțu Rohozneanu a fost amânată pentru data de 23 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După mai bine de un an de audieri, declarații în contradictoriu, martori sub acoperire și circ fără bani, astăzi, locotenenții lui Uțu își vor afla sentințele finale.

Ora 15.30

Judecătorii care analizează dosarul celor 14 interlopi acuzați că au inițiat un grup infracțional au decis astăzi să amâne sentințele pentru data de 23 decembrie. Motivul invocat a fost faptul că nu au reușit să studieze toate concluziile depuse la dosar de către avocații interlopilor.

Ora 12.00

Rejudecarea procesului în care cei 14 interlopi sunt acuzați că au inițiat un grup infracțional, au șantajat, amenințat și bătut diferite persoane și au cerut taxe de protecție a durat aproximativ trei săptămâni.

În cursul acestei zile, Împăratul Uțu și locotenenții lui vor afla câți ani de acum înainte vor rămâne după gratii. Sentința va fi dată la ora 14.00, de către magistrații arădeni.

La ultima şedinţă a procesului, care a avut loc în urmă cu o săptămână, avocaţii interlopilor şi-au prezentat concluziile. În cele mai multe dintre cazuri, aceştia au cerut achitarea celor pe care îi apără, invocând în principal lipsa probelor. Avocaţii au încercat, în primul rând, să con¬vingă instanţa de faptul că inculpaţii nu s-au constituit într-un grup infracţional organizat.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite