Cea mai nouă modă în materie de manichiură sunt picturile cu pudră de acril

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădencele spun că au renunțat de mult la manichiura clasică și preferă să dea până la 100 de lei pentru o manichiură cu gel și picturi. Unghiile cu gel au devenit cea mai simplă modalitate a fetelor de a-și întreține manichiura.

Foarte puține  cliente mai sunt interesate de manichiurile clasice, cele cu gel fiind la mare căutare în industria modei. Aspectul lor natural, sănătos, fără acea tentă de galben cauzată de lacurile de unghii, fac din unghiile cu gel un produs extrem de popular în toate saloanele de manichiură. Eva Covaci s-a apucat de această meserie în urmă cu aproape doi ani de zile și spune că cele mai multe cliente îi cer picturile cu pudră de acril.

“Moda unghilor cu gel avansează de la o lună la alta. În perioada această la mare căutare sunt picturile cât mai colorate, modelele ieșite din comun și florile din pudră de acril. Este un gel rezistent care oferă florilor impresia că sunt naturale”, a explicat Eva Covaci, manichiuristă.

Multiple avantaje

Unghiile din gel rezistă cu succes cel puțin două săptămâni, însă în momentul în care unghia începe să crească, este necesară reîntoarcerea la salon pentru întreținere. O manichiură clasică însă nu ține mai mult de două zile.

„Majoritatea clientelor cer manichiură cu gel. Fie extensii construite din gel, fie unghii false. Ambele variante sunt date cu straturi fine de gel, care mai apoi trebuie supuse razelor ultra-violete”, a adăugat Eva Covaci. Începând de la fluturași, flori, ori diferite picturi sofisticate până la pietricele, abțibilduri și chiar inele în unghii, clientele își pot alege modelul dorit și asta deoarece majoritatea saloanelor pun la dispoziție albume foto cu modele. „Nu mi se pare scumpă o manichiură cu gel, mai ales că merg la întreținere o dată pe lună. Umplutul unghiilor costă 45 de lei”, a spus Georgiana Covalschi. Cât privește pedichiura, încet, încet și aceasta a fost înlocuită cu gel.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite