UPDATE: Avocatul lui Moldovan acuză procurorul de vătămare a drepturilor clientului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Moldovan și Ovidiu Răchită vor reveni în fața instanței pe 19 martie
Florin Moldovan și Ovidiu Răchită vor reveni în fața instanței pe 19 martie

După două amânări repetate, magistrații care se ocupă de cazul uciderii fiului judecătorului Ioan Trifa au anunțat la ultima înfățișare, că începând de astăzi nu mai acceptă niciun fel de scuză, iar procesul se va relua în curs normal.

Florin Moldovan și Ovidiu Răchită sunt principalii suspecți în cazul crimei de acum șase ani, când Traian Trifa, fiul judecătorului a fost găsit fără suflare pe Malul Mureșului, în apropierea Ștrandului Neptun.

Cu toate că prima înfățișare a avut loc în urmă cu două săptămâni de zile, cei doi inculpați au cerut de două ori la rând amânarea începerii procesului. Prima motivare a fost faptul că vor să-și angajeze noi apărători, iar săptămâna trecută, avocații celor doi au cerut o nouă amânare pe motivul că nu au avut timp să studieze dosarul.

Procesul este programat să înceapă astăzi, la ora 09.00, în celebra sală 104 a Tribunalui Arad, unde sunt judecați și interlopii din clanul Uțu Rohozneanu.

ORA 12.00

Răsturnare spectaculoasă de situație în cazul procesului în care Ovidiu Răchită și Florin Moldovan sunt judecați pentru uciderea lui Traian Trifa.

Noul avocat a  lui Florin Moldovan îl acuză pe procuror de vătămare a drepturilor clientului său, dat fiind că pe perioada anchetei de la București l-ar fi obligat Florin Moldovan să semneze pentru acceptarea unui avocat din oficiu. Moldovan a solicitat atunci să i se dea un răgaz pentru găsirea unui apărător.

Procurorul ar fi insistat la acel moment să-i fie desemnat un apărător din oficiu, iar Moldovan susține că a fost presat să accepte această variantă. În cursul zilei de astăzi instanța va hotărâ acceptarea sau respingerea excepției ridicate de avocatul lui Florin Moldovan.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite