Câțiva jandarmi arădeni au fost avansați în grad pentru meritele deosebite din ultimii ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finele săptămânii trecute, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a avut loc festivitatea înaintării în gradul următor a câtorva cadrelor care au împlinit stagiul minim.

Festivitatea a fost condusă de prim adjunctul inspectorului şef, domnul locotenent colonel Slev Nicolae, care a dat citire ordinelor de avansare în grad. Astfel, din Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor au fost inaintaţi în grad doi ofiţeri.

image

“Din Ordinul Inspectorului General al Jandarmeriei Române au fost avansati 81 subofiţeri, după cum urmează: în gradul de maior (ofiţer superior) - 1 ofiţer; în gradul de căpitan - 1 ofiţer; în gradul de plutonier adjutant – 9 subofiţeri; în gradul de plutonier major – 5 subofiţeri; în gradul de plutonier – 67 subofiţeri”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad.

image

La finalul ceremoniei, prim adjunctul inspectorului şef i-a felicitat pe cei care au fost avansaţi în grad şi le-a urat succes în activitate şi satisfacţii depline pe plan profesional şi personal.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite