Câteva cartiere din municipiu sunt gazda bărbaţilor care se dezbracă în public

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiecare cartier cu obsedaţii lui, care acţionează în anumite intervale de timp. Când spunem obsedaţi ne referim la cei care fac gesturi obscene în public, care se dezbracă şi care propun diferse lucruri femeilor, indiferent de vârsta acestora.

Mai grav este că aceştia acţionează şi la orele în care copiii merg la şcoală. Însă, cum este vacanţă se mulţumesc acum cu orice trecător. Fie că vorbim despre zona Libelula, din cartierul Vlaicu, fie despre zona Podgoria, cartierul Confecţii sau malul Mureşului, scenariul este acelaşi doar protagonişti sunt diferiţi.

Exhibiţioniştii îşi fac treaba în continuare şi sunt cu ochii în patru pentru a nu fi prinşi în flagrant de oamenii legi, deoarece doar aşa pot fi traşi la răspundere.

„Stau în zona Libelula şi zi de zi, un bărbat de aproximativ 30 de ani, îşi dădea pantalonii jos şi începea să facă diverse lucruri. De multe ori îmi era şi teamă să trec pe lângă el. Dacă vedea că nu îl băgăm în seamă ne şi înjura”, spune Tatiana Cataramă, o tânără de 20 de ani.

Cap de ziar Adevarul Banat

Citeşte despre ultimul bărbat prins în flagrant, mâine dimineaţă, în Adevărul de Banat

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite