Câştigătorii celei de-a treia ediţii a concursului „Acasă, în Europa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Europarlamentarul Iosif Matula, i-a desemnat pe cei 5 elevi câştigători
Europarlamentarul Iosif Matula, i-a desemnat pe cei 5 elevi câştigători

A treia ediţie a concursului „Acasă, în Europa” a luat sfârşit. Juriul, care a  avut în componenţă membrii ai cabinetului europarlamentarului Iosif Matula, i-a desemnat pe cei 5 elevi câştigători:

Bianca Diana Dumitrean - Colegiul Național "Elena Ghiba Birta" Arad, clasa a V-a, Dan Pancescu - Grupul Școlar "Atanasie Marinescu" Lipova, clasa a XI-a, Cristian Laurenţiu Lovas - Colegiul Național "Elena Ghiba Birta" Arad, clasa a IX-a, Diana Daniela Moţ - Liceul Teoretic "Mihai Veliciu" Chișineu-Criș, clasa a VI-a, Raluca Marinescu - Colegiul Național "Elena Ghiba Birta" Arad, clasa a VIII-a.

Câştigatorii vor efectua o excursie la Bruxelles în cursul lunii septembrie. De asemenea, şcolile în care învaţă elevii câştigători vor primi cărţi, afişe, dar şi materiale de prezentare a Uniunii Europene.

„Concursul s-a derulat în perioada 11 mai-12 iunie, timp în care elevii şi-au exprimat punctele de vedere cu privire la modul în care Uniunea Europeană şi noi toţi putem lupta împotriva fenomenului sărăciei şi al excluziunii sociale. Doresc să îi felicit pe toti participanţii care au dat curs invitaţiei noastre de a aborda o temă de interes major pentru Europa. Am fost plăcut surprins de maniera în care elevii au înţeles să abordeze sărăcia şi excluziunea socială şi am apreciat faptul că au venit şi cu propuneri concrete”, spune Iosif Matula.

Cei 18 elevi care au participat la concursul „Acasă în Europa” vor fi premiaţi de către europarlamentarul Iosif Matula, în cadrul unei acţiuni care va avea loc la cabinetul europarlamentar din Arad.





Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite