Carmen și Claudiu Șatran vor ca peste câțiva ani să mai facă un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Șatran soțul studentei de la medicină Carmen Bejan (Șatran) spun că s-au gândit să mai facă un copil, însă nu acum, ci peste câțiva ani. Acesta spune că un copil le-ar mai aduce bucuria în suflet și ar face ca anii până la eliberarea lui Carmen ar trece mai ușor. 

„Dorim să facem un copil, dar nu acum, ci peste patru-cinci ani. Asta pentru că timp de doi ani Carmen nici nu are voie sa facă un copil, aşa i-a recomandat medicul. Oricum, în momentul în care o să se gândească la alt copil, aş dori să vină un singur medic de afară să o consulte, nu am mai suporta să mai trecem încă o dată prin ce am trecut. Carmen a cerut să fie mutată la nefumători pentru că nu fumează şi nu sportă fumul. Încă nu i s-a aprobat cererea. Acum nu avem dreptul la ziua intima, o pot vizita doar la geam“, spune Claudiu Șatran.

Acesta spune că în ultima perioadă se fac presiuni asupra ei și că nu îi dă dreptul să iasă la muncă. Amintim că primul lor copil s-a născut cu malformaţii grave şi a decedat la doar o oră de la naştere.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite