Carmen Bejan vrea vacanţă de Paşte. Studenta măcelară așteaptă recursul de la București.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criminala de la Medicină a solicitat să fie eliberată pentru câteva zile, în perioada. Paştelui. Carmen îşi doreşte să părăsească penitenciarul în Vinera Mare şi să se întoarcă după cinci zile, fiindu-i dor de părinţii ei şi de casă.

Carmen Bejan, cea care a ucis şi tranşat un ţigan din Timişoara împreună cu iubitul ei, Sergiu Florea, speră să îi fie redusă condamnarea. În aşteptarea recursului de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care speră că o va scăpa basma curată, Carmen vrea să plece acasă de Paşte ca să-şi petreacă sărbătorile alături de părinţi.

„Într-adevăr, Carmen a depus o cerere în acest sens, dar conform legii, nu poate primi această permisie atâta timp cât condamnarea nu este definitivă. Pe 24 aprilie avem primul termen la recurs, şi în cel mult două termene ar trebui să primim verdictul. Noi avem o poziţie clară şi credem în nevinovăţia ei. Pentru aceasta mergem pe achitare. Dacă în schimb se constată o complicitate la profanare de morminte, atunci situaţia e alta”, a declarat în această dimineaţă pentru Adevărul de Seară Arad, Vlad Manoilă, avocatul lui Carmen.

În prezent, Carmen Bejan este încarcerată la Bucureşti, în aşteptarea recursului. Cu toate acestea, conducerea Penitenciarului Arad habar nu avea unde a fost dusă Carmen. „Nu este la Arad. A fost dusă de aici în urmă cu circa trei, patru săptămâni, dar mai multe detalii nu vă pot oferi pentru că nu ştim unde se află în momentul de faţă”, a spus Eduard Magold, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite