Carmen Bejan află astăzi, cu două zile înainte de nuntă, dacă va naște în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Bejan
Carmen Bejan

Studenta criminală, Carmen Bejan,  va afla astăzi în fața magistraților Curții de Apel Timișoara. Încarcerată la Penitenciarul Arad, tânăra care în august 2009 a ucis și tranșat un bărbat din Timișoara, urmează să afle dacă va fi pusă în libertate sau va rămâne să nască în penitenciar.

Procesul studentei criminale a fost amânat pentru astăzi de magistrații Curții de Apel Timișoara. Aceștia au cerut un raport de la Administraţia Penitenciarelor cu privire la condiţiile de creştere a copiilor în sistemul de detenţie.

Încercând să îi determine pe magistrați să o pună în libertate pentru un an de zile, Carmen a scris chiar o scrisoare pe care a atașat-o la dosar. Aceasta a vorbit despre faptul că fetița nu va avea o îngrijire corespunzătoare în închisoare.

Nunta-peste două zile

Iubitul ei și viitorul tătic, Claudiu Șatran, a fost eliberat în 27 martie din spatele gratiilor. Cei doi au stabilit deja data nunții, pe 11 aprilie.

“Acum e logodnica mea, dar în 11 aprilie e programată nunta .O iubesc și așteptăm o fiu alături de ea. Vă dați seama că suntem de un an și jumătate logodiți. Am ales deja și un nume pentru copil: Alisa Carmen Șatran. Copilul va rămâne la noi. Va sta un an la Târgșor, după naștere”, a spus viitorul soț al studentei de la medicină.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite