Carmen Bejan, tânăra acuzată de crimă a fost adusă în Penitenciarul din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Bejan se află în carantină timp de o lună
Carmen Bejan se află în carantină timp de o lună

Carmen Bejan, studenta acuzată că l-ar fi ucis împreună cu iubitul ei pe Trifu Schrottu în căminul Facultăţii de Medicină din Timişoara a fost adusă la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Arad.

Potrivit conducerii penitenciarului, tânăra va rămâne aici pe toată durata procesului, care va începe în 4 decembrie. Conform regulamentului Penitenciarului, Carmen va sta o lună în carantină, după care va fi dusă într-o celulă normală a secţiei femei.

“Carmen Bejan va fi suspusă unor examene medicale. Cât timp va sta în carantină va discuta cu psihologul şi educatorul despre regimul de detenţie”, a declarat Eduard Mangold, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului.

Carmen Bejan este acuzată de omor şi profanare de morminte. În 31 iulie, Trifu Schrottu, de 65 de ani, a mers la Căminul Facultăţii de Medicină, unde Carmen Bejan avea închiriată o cameră, pentru a întreţine relaţii sexuale. Barbatul i-a cerut tinerei o partidă de sex oral, iar aceasta a refuzat. Studenta i-a pulverizat bărbatului spray paralizant în ochi, apoi Sergiu Florea a intrat în cameră. Acesta l-a lovit de mai multe ori pe Trifu Schrottu cu pumnii şi cu picioarele în cap şi în piept.

Carmen a luat un cuţit şi i-a aplicat 3 lovituri în zona inimii. După ce bărbatul a murit, studentul i-a tăiat picioarele. Cei doi au mers să cumpere un geamantan şi saci de plastic, în care au pus cadavrul, pe care mai apoi l-au transportat în portbagajul maşinii. Intenţionau să ducă maşina într-o pădure şi să-i dea foc

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite