Carmen Bejan, studenta criminală vrea să-şi petreacă sărbătorile de iarnă în familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Bejan se pregăteşte pentru a intra în colectivul deţinutelor din Penitenciarul Arad
Carmen Bejan se pregăteşte pentru a intra în colectivul deţinutelor din Penitenciarul Arad

Studenta de la Medicină, acuzată de omor şi profanare de morminte a cerut magistraţiilor Curţii de Apel Timişoara să fie lăsată să îşi petreacă sărbătorile de iarnă, acasă la Ineu, împreună cu familia ei.

Carmen Bejan, studenta din Ineu care se află în arest prevenitv în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Arad şi-a motivat dorinţa prin faptul că spiritul sărbătorilor de iarnă se simte doar alături de rude şi prieteni.

Tânăra criminală spune că îşi doreşte să meargă acasă la părinţii ei, mai ales că nu ea l-a ucis cu sânge rece pe bătrânul Trifu Schroth, cu care urma să întreţină relaţii intime în schimbul unei sume de bani. De altfel, Carmen Bejan a contestat şi măsura arestării preventive hotărâtă de magistraţii timişoreni în urmă cu două săptămâni, fără nici un folos însă.

Carmen Bejan şi Sergiu Florea sunt acuzaţi că în luna august l-au omorât şi tranşat pe Trifu Schroth, un bărbat de etnie rromă de 65 de ani, chiar de ziua lui, într-o cameră a căminului Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara. Tânăra a fost cea care l-a dus pe rrom în cămin, pentru o partidă de sex, lucrurile scăpând ulterior de sub control şi ducând la comiterea crimei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite