Candidaţii restanţieri la Bac se pregătesc de probele scrise ale examenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca la prima sesiune a examenului de bacalaureat şi de această dată candidaţii vor susţine probele scrise sub stricta supraveghere a camerelor video. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad a anunţat că face ultimele verificări în acest sens.

A doua sesiune a examenului va fi la fel de dificilă ca şi prima. Drept urmare, încă de astăzi se pregătesc camerele de supraveghere. Inspectorii şcolari vor face de asemenea şi o verificare privind funcţionarea lor.

„Se pregătesc camerele de supraveghere care vor fi amplasate în fiecare clasă în care va fi susţinut examenul. De asemenea, inspectoratul va organiza şi o şedinţă de instruire a comisiilor şi a supraveghetorilor”, a declarat Laura Putnic, purtătorul de cuvânt al IŞJ Arad.  

De astăzi începe desfăşurarea competenţelor digitale, probă ce va fi susţinută în două zile în cele două centre de examinare: Liceul de Artă „Sabin Drăgoi“ şi Grupul Şcolar „Aurel Vlaicu“. Ieri a avut loc ultima probă dintre cele trei necesare desfăşurării competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Rămâi pe arad.adevarul.ro pentru a vedea în timp real cum decurge Bac-ul restanţierilor

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite