Aflaţi dacă în noiembrie vine prima zăpadă în Arad!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iarna se lasă așteptată
Iarna se lasă așteptată

Vremea pentru următoarele patru săptămâni nu pare să țină prea mult cu cei care abia așteaptă primii fulgi de nea. Asta pentru că, conform prognozelor meteorologice, iarna se lasă așteptată. Mai mult, nici de sărbători, cei din partea de vest  a țării nu vor avea parte de prea multă zăpadă.

Conform site-urilor de specialitate, arădenii se pot lăuda cu o vreme mai mult decât potrivită pentru acest sezon. Luna noiembrie aduce temperaturi cuprinse între 3 și chiar maxime de 15, în timpul zilei. Cât despre cantitățile de precipitații, acestea se anunță a fi normale pentru această perioadă în toată țara, excepție făcând vestul și centrul țării, unde ele precipitațiile pot depăși mediile multianuale lunare.

Sărbători albe

Abia în luna decembrie iarna pare că va intenționa să își intre în drepturi iar omătul va pune stăpânire pe mai multe regiuni din țară. Chiar și așa, Banatul și Crișana nu se va putea lăuda ca vor excela la acest capitol. Ninsorile nu se anunță a fi la fel de puternice în această parte a țării. Cu toate acestea, meteorologii anunță că există mari șans ca de sărbători să avem parte de zăpădă.


Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite