Campionatul Județean de Handbal “Teo Țucudean” s-a reluat cu a V-a etapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionatul Județean de Handbal  “Teo Țucudean” s-a reluat în aceste zile cu etapa a V-a organizată în sala de sport a Școlii Generale “Avram Iancu” Arad. Organizatorul principal a fost Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” Arad .

Campionatul a început cu o echipă a Universității “Vasile Goldiș” Arad care a cooptat în rândul ei majoritatea sportivilor care au activat la HC Arad. Rezultatele au fost unele de excepție: U. Sântana-Victoria Nădlac 43-21, CSS “Avram Iancu” Arad I-Agronomia Nădlac 33-19, CSS “Avram Iancu” Arad II-Old Boys 18-40, Gup Școlar Vinga-UVVG Arad  25-48. 

După ultima etapa se va organiza la Sala Polivalentă un play-off la care vor participa primele patru echipe clasate. Câștigătoarea acestui play-off va primi titlul de Campion Județean cu titlul de înscriere în Campionatul Județean divizia A de handbal ediția 2010-2011.

“În proiectul de perspectivă a Asociației Județene de Handbal, organizarea a început cu a doua jumătate a lunii aprilie, a unui Campionat Județean de Handbal destinat echipelor feminine. Până la această dată și-au anunțat participarea echipele din Țipari, Satu-Nou, Chișineu- Criș, Curtici, LPS Arad și UVVG Arad, Regulamentul de organizare și desfășurare este același cu al Campionatului Masculin”, a declarat Pompiliu Moldovan, directorul Școlii Generale “Avram Iancu” Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite