Să faci ce zice popa, nu ce face el. Călugăr beat pulbere, găsit într-un parc arădean.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călugărul a fost găsit beat mort într-un parc din Arad
Călugărul a fost găsit beat mort într-un parc din Arad

Proverbul se potriveşte manuşă unui călugăr, găsit mort de beat, într-un parc din Arad. Nu este pentru prima dată când medicii de pe ambulanţă îl aduc la spital cu sticla de băutura în mână.

În loc să se roage în biserică, de Sfântul Dumitru, bărbatul zăcea pe o bancă şi ţinea în mână o sticlă  de băutură. Nu cu rugăciune a întâmpinat pretinsul călugăr sărbătoarea de astăzi, ci cu băutură.Bărbatul are aproximativ 40 de ani şi poartă straie preoţeşti. De fiecare dată le spune medicilor că este călugar la mănastirea Putna. La vederea bărbatului mort de beat şi purtând haine preoţeşti, pacienţii aflaţi în spital au rămas consternaţi.

„Nici în popi să nu mai crezi? Asta e România... e ruşine ce face mai ales că poartă sutană”, a spus Gheorghe Ardelean, un pacient aflat la momentul respectiv pe holurile spitalului. Nimeni nu poate spune dacă bărbatul îmbrăcat în sutană este călugar sau nu. Cert este că nu ajunge pentru prima dată la spital, în stare de ebrietate.

Călugărul a fost găsit într-un parc din Arad

„Noi plătim serviciile medicale , din banii daţi la CAS şi nu este ieftin. Pentru toţi alcoolicii care ajung la spital”, a declarat Dan Popescu, medic Spitalul municipal Arad. Numai la Spitalul municipal din Arad ajung zilnic patru, cinci persoane în stare de ebrietate, cei mai mulţi fără acte de identitate. Costul tratamentului se ridica la sute de lei pe zi.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite