Căldură mai scumpă în apartamentele cu aproape 50 de lei față de iarna trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caloriferele vor goli buzunarele celor care stau la bloc
Caloriferele vor goli buzunarele celor care stau la bloc

Reprezentanţii CET Arad au făcut publice calculele prognozate pentru costurile la încălzire din această iarnă. În vreme ce costurile medii din iarna trecută au fost de 160 de lei pentru un apartament cu o cameră, iar 220 lei pentru două camere, în acest sezon, arădenii vor scoate din buzunare câte 170 de lei pentru o cameră şi 250 de lei pentru un apartament cu două camere.

„Costul mediu de încălzire la un apartament cu trei camere va fi mai mare cu 50 de lei faţă de anul trecut. O veste bună e că gigacaloria nu se va majora, cel puţin acestea sunt informaţiile pe care le deţinem în prezent”, a declarat Corneliu Neamţiu, preşedintele Consiliului de Administraţie al CET Arad.

Anul trecut, arădenii care stau la trei camere au plătit 250 de lei pe lună pentru căldură, iar în acest sezon vor plăti 300 de lei. Cei mai avantajaţi vor fi cei care au repartitoare pentru că vor plăti exact cât vor consuma, la comun vor fi doar eventualele ţevi din baie ori bucătărie. „Am un apartament cu patru camere, dar noroc că am repartitoare şi nu încălzesc decât camera în care dormim. Am înţeles că plăteam aproape 350 de lei numai căldura, dacă nu aveam ceasuri. Cred că vor rămâne mulţi restanţieri în această iarnă”, a declarat Iulian Arbore din Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite