Căderile masive de zăpadă au blocat traficul în tot județul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier grav, alte două evenimente mai ușoare, un bărbat găsit înghețat, mașini blocate pe șosea și circulație greoaie, de așa ceva au avut parte zeci de șoferi care au avut drumuri prin județul Arad, la sfârșitul acestei săptămâni.

Stratul de zăpadă în județ a ajuns și la 30 de centimetri, iar drumurile au fost blocate.

Primul accident a avut loc pe drumul național 7, când șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului din cauza ghețușului, a intrat într-un TIR apoi a ajuns cu mașina în șanț. Accidentul a avut loc în drumul Pecica-Nădlac.

Tot în această zonă, câteva ore mai târziu, o altă mașină a ieșit din peisaj din cauza poleiului. Ieri, şoferul unei maşini în care se mai aflau trei persoane a forţat trecerea peste o cale ferată nesemnalizată în zona localităţii Peregu Mare. Șoferul nu a observat automotorul care se apropia şi care a lovit în plin autoturismul.

Un alt accident minor a avut loc la intersecţia DN 79 Arad-Oradea cu drumul judeţean spre oraşul Sântana. Cu toate că mai multe mașini de dezăpezire au ieșit și au aruncat cu material antiderapant, acesta nu și-a făcut efectul decât după ce ninsoarea s-a mai domolit.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite