Cadavrul unui consilier din Bata, descoperit chiar de mama acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul ciobanului a fost transportat  la morga Spitalul Judeţean din Arad
Cadavrul ciobanului a fost transportat la morga Spitalul Judeţean din Arad

Cadavrul unui consilier din comuna Bata a fost descoperit  azi dimineaţă chiar de mama acestuia. Bărbatul se afla la volanul maşinii sale, parcat chiar în mijlocul şoselei. Trupul neînsufleţit al victimei a zăcut, fără ca cineva să-l observe.

În această dimineaţă, mama acestuia a ieşit în stradă pentru că fiul ei nu sosise acasă. „ Am văzut maşina băiatului, oprită în mijlocul drumului. M-am îndreptat în fugă spre maşină, mânată parcă de o presimţire rea. Când mi-am văzut copilul plin de sânge l-am strigat, dar era mort. Am alertat vecinii şi Poliţia”, a spus Felicia Străin, mama victimei.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii din comună, imediat ce şi-au dat seama că au de-a face cu un caz de omor, au cerut ajutorul criminaliştilor. Imediat ce s-a aflat în sat despre moartea consilierului, unii povesteau ca ar fi fost martori la un conflict al bărbatului cu o slugă a unui alt cioban petrecut în urmă cu câteva zile.

Anchetatorii au aflat că, cu o seară înainte de a fi ucis, bărbatul a petrecut în compania unor persoane. Anchetatorii au deja un cerc de suspecţi. Pentru a restrânge cercul suspecţilor, procurorii îi audiază pe toţi pentru a da de urma criminalului. Ionel Străin avea 40 de ani, iar de câţiva ani se ocupa cu creşterea oilor.

”Deocamdată avem doi suspecţi. Cu unul dintre suspecţi, victima ar fi avut un conflict în urmă cu ceva timp. De aceea, acesta împreună cu un prieten, au hotărât să-i aplice o corecţie. Victima a fost lovită cu o bâtă peste faţă si peste spate”, a declarat Denise Marţi, procuror. Cadavrul acestuia a fost transportat de Medicina Legală la morga Spitalul Judeţean din Arad, unde va realizată necropsia, care va stabili cauza decesului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite