C.S.S. Gloria Arad a devenit campioana țării la Babybaschet fete, ediția 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Campionatul Național de Babybaschet fete de la Brașov din perioada 13-19 iunie au participat 13 echipe împărțite în două grupe de șase respectiv șapte echipe.

Gloria Arad a obținut următoarele rezultate: 49 – 25 (cu Galactica Brașov), 41 – 13 (cu MC Sport Cluj), 42 – 11 (cu BC Dinamic Cluj), 41 – 16 (cu Olimpia București) și 34 – 10 (cu CSS Ploiești) câștigând grupa. Primele 4 clasate din fiecare grupă s-au calificat în cele 2 grupe semifinale în care Gloria Arad a obținut rezultatele: 27 – 8 (cu ACS "Dan Dacian" București), 28 – 7 (cu Olimpia București) și 30 – 17 (cu Galactica Cluj) câștigând și grupa semifinală.

În semifinale Gloria Arad a învins cu 37 - 18 pe MC Sport Cluj. Marea finală GLORIA ARAD - Phoenix Constanța 27 - 21 Szilvia   Spir a fost desemnată MVP turneului și a fost aleasă în primi 5 ai turneului, pe lângă aceste 2 premii a reușit să câștige și concursul Coșul de Aur unde a reușit să marce 24 de aruncări din 30. Lotul campioanelor a fost format din: Bubuiu  Antonia; Spir Szilvia; Ciorban  Luanna; Ille Raluca; Calbeaza  Alice; Ticau  Andreea; Rotariu  Alexandra; Popa  Paula; Simian Beatrice; Peter  Timea;Brehuescu  Hanny; Messer  Vanessa; antrenor  Seres Ildiko Cristina.

“Aș dori să mulțumesc celor de la SIF Banat Crișana pentru ajutorul acordat și părinților care au fost alături de noi în permanență si tuturor celor care au fost alături de noi mai aproape sau mai la distanță. Eu personal aș dori să le mulțumesc buburuzelor mici  pentru dorința lor, perseverența de care au dat dovadă și pentru curajul dovedit la aceasta competiție și pe parcursul anului", a declarat Sereș Ildiko, organizatoare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite