CLANUL „ÎMPĂRATULUI” Răgaz până în toamnă pentru interlopii lui Uţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii grupării conduse de Uţu Rohozneanu au primit 171 de ani de puşcărie, la Tribunalul Arad. Ei au atacat sentinţa la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Unul dintre cei mai temuţi interlopi din ţară, Uţu Rohozneanu, şi „locotenenţii” săi aşteaptă un verdict mai blând din partea magistraţilor.

Membrii grupării condusă de Rohozneanu au făcut drumul Arad- Timişoara de zeci de ori, în speranţa că acolo vor găsi milă din partea judecătorilor, însă au obţinut doar trimiterea dosarului spre rejudecare la Arad.

Aici, instanţa nu s-a lăsat impresionată şi nu a făcut decât să adune câţiva ani la condamnările învinuiţilor. Astfel, în prezent, interlopii au de ispăşit nu mai puţin de 171 de ani şi 10 luni de puşcărie. Ei au fost obligaţi să plătească singurei victime care a avut tăria de a-şi menţine plângerea, lui Florin Moldovan, suma de 20.000 de euro. Nemulţumiţi, interlopii au declarat recurs la Bucureşti.

Pe data de 15 septembrie va avea loc prima înfăţişare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti. Aceasta este ultima cale de atac”, a declarat în această dimineaţă Dan Iovănaş, avocat.

Între timp, liderii grupării, Uţu şi Fizidean, încearcă prin negocieri cu procurorii şi denunţuri împotriva foştilor rivali, să îşi micşoreze pedepsele.

 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite