CET –ul va furniza căldură până cel puţin la mijlocul lunii aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă: Cei care au repartitoare pot opri căldura
Foto arhivă: Cei care au repartitoare pot opri căldura

Chiar dacă vremea s-a încălzit, CET Hidrocarburi va furniza căldură cel puţin încă o lună. Aşa că vor sau nu, cei care nu au repartitoare trebuie să aibă căldură în calorifere până la mijlocul lunii aprilie.

Potrivit informaţiilor furnizate de Marina Plaveţi, purtătorul de cuvânt al CET Hidrocarburi, furnizorul local de energie termică nu va putea sista furnizarea agentului termic înainte de mijlocul lunii aprilie, indiferent care vor fi valorile termice exterioare până la acea dată.

Aceasta spune că toate reglementările privind începerea şi întreruperea furnizării energiei termice către consumatorii casnici sunt prezentate în hotărârea nu¬mă¬rul 223 din 2008 a Consiliului Local Municipal.

Astfel, în privinţa momentului sistării furnizării de energie termică, hotărârea prevede ca valorile medii ale temperaturilor înregistrate timp de trei zile consecutiv, în intervalul orar 18.00 - 6.00, să depăşească zece grade Celsius, cu precuzarea că sistarea alimentării cu agent termic nu va fi operată înainte de data de 15 aprilie.

Cu toate acestea, consumatorii casnici care vor decide să renunţe înainte de această dată la încălzirea din apartamente, o pot face pe cont propriu, la nivelul asociaţiilor de locatari.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite