CET-ul a dat drumul la căldură în caloriferele arădenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CET-ul ţine robinetele închise
CET-ul ţine robinetele închise

După mai bine de o săptămână de monitorizat temperaturile de afară, Centrala Electrică de Termoficare a început aseară furnizarea continuă a căldurii în caloriferele arădenilor.

Vineri au avut loc probele la cald, iar începând de ieri, locuinţele sunt încălzite. Cei de la CET Hidrocarburi spun că la sfârşitul săptămânii trecute au crezut că de marţi, 5 octombrie se va da drumul la căldură, însă după ce au făcut măsurătorile au constatat că nu pot face acest lucru, deoarece încalcă horărârea Consiliului Local Municipal.

Amânarea furnizării căldurii în apartamente a stat la mâna temperaturilor de afară, fiind nevoie de trei nopţi consecutive cu temperaturi sub 10 grade Celsius. Previziunile pentru noaptea de vineri şi sâmbătă se pare că au fost favorabile pentru începerea furnizării căldurii.

„Dacă se va respecta prognoza temperaturilor pentru următoarele zile, sâmbătă, cel târziu duminică vom da drumul la căldură”, a la sfârşitul acestei săptămâni spus directorul CET Arad, Liviu Vărşăndan.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite