Breakdancerii de la Von Meister Crew participă la „Românii au talent”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa arădeană, înfiinţată în urmă cu aproape patru ani îşi va testa capacităţile la emisiunea „Românii au talent”. După ce s-au calificat la primele două preselecţii, Bughy, Siko şi Bobo se pregătesc acum de reprezentaţia din cadrul emisiunii.

Cum promovarea în provincie lasă de dorit, cei trei ară¬deni speră acum să câtige premiul de 120.000 de euro pus la bătaie, care sigur le va aduce succesul. „Mă simt foarte bine pe scenă pentru că fac ceea ce mi-am dorit de mic copil. Pun suflet la fiecare spectacol şi simt că dansul mă caracterizează în totalitate”, spune Siko, pe numele său, Andrei Jivar.

În anul 2007, Siko a fondat trupa von MEISTER Crew, alături de prietenul său Bughy. Primul spectacol pe care l-a avut tânărul a fost tot în anul 2007, la Ineu. Andrei îşi aduce aminte că s-a simţit excelent la prima lui apariţie pe scenă, iar spectacolul a ieşit exact cum trebuia. Cu trupa, cei doi au participat la zeci de concursuri şi emisiuni, iar fiecare pas către celebritate îi încuraja să meargă mai departe.

„Am fost invitaţi la multe evenimente, acte de caritate, concursuri de dans, dar şi baluri ale bobocilor. De fiecare dată când ne prezentăm la câte un spectacol, exersăm zeci de ore coregrafia pentru ca totul să iasă bine. Emoţii bineînţeles că sunt tot timpul, dar dispar după câteva minute de stat în faţa publicului”, a adăugat Siko.

Cei trei breakdanceri urmează să-şi demonstreze calităţile de dansatori şi de cântăreţi pe 18 martie în faţa juriului format din Mihai Petre, Andra şi Andi Moisescu.

„Pe 18 martie vor fi difuzate la PRO TV imaginile de la preselecţia care a avut loc în august 2010, urmând ca la o dată stabilită băieţii să intre în direct la emisiune. andra şi Andi Moisescu au dat DA, în vreme ce Mihai Petre a spus NU. Asta nu va fi un impediment pentru băieţi", a spus Bianca Petre, impresarul trupei arădene.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite