Boschetarii și-au găsit adăpostul în trei cartiere din oraş și pun pe jar arădenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii din cartierul Aurel Vlaicu, cei din Zona Gării sau de pe Bulevardul Iuliu Maniu sună zilnic la 112 pentru a cere ajutorul poliţiştilor şi jandarmilor.

Citiţi şi: Buzău: Doi bărbaţi degeraţi se luptă între viaţă şi moarte

Oamenii străzi sunt tot mai agresivi, noaptea fac gălăgie şi deranjează zeci de persoane, iar la lăsarea serii bătrânii şi copiii se tem să iasă din casă.

Strada Roşiorilor din cartierul Aurel Vlaicu, Bulevardul Iuliu Maniu dar şi Zona Gării, se numără printre locurile favorite unde boschetarii îşi duc veacul. Arădenii  speriaţi de boschetari apelează zilnic telefonul unic de urgenţă, 112, pentru a cere ajutorul poliţiştilor. „Sunt zile în care nu putem închide un ochi din cauza lor. Poliţia mai vine, îi mai alungă, dar aceştia revin din nou. Îşi fac nevoile pe unde apucă şi pur şi simplu mă tem să mai ies pe întuneric din casă”, a spus Xenia Molnar, locatară pe strada Roşiori din Arad. Reprezentanţii Poliţiei Comunitare spun că aproape zilnic intervin în rezolvarea acestei probleme.

„Tot timpul acţionăm în zonele de unde primim reclamaţii. Îi ducem mai apoi în spital, sau în centrele de ocrotire, însă după câteva zile revin din nou în stradă”, a declarat Eugenia Crainic, purtător de cuvânt la Poliţia Comunitară.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite