Birourile de Evidenţă a Persoanelor vor fi mutate de pe strada Vicenţiu Babeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se vor muta birourile de pe Vicenţiu Babeş
Se vor muta birourile de pe Vicenţiu Babeş

Serviciul Permise şi Înmatriculări, Serviciul Paşapoarte şi Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor urmează să fie mutate din clădirea de pe strada Vicenţiu Babeş. Autorităţile spun că  momentan nu s-a găsit o locaţie adecvată pentru mutarea lor.

În locul unde sunt acum aceste birouri Consiliul Judeţean, care este proprietarul imobilului, intenţionează să mute câteva secţii ale noului mega spital, format după unirea Judeţeanului, Maternului şi Municipalului.

„Deocamdată suntem doar în faza de discuţii, pentru că trebuie găsite cele mai bune soluţii pentru instituţiile care funcţionează acolo. Pe Vicenţiu Babeş urmează să fie mutate una sau două secţii ale Spitalului Municipal, pentru că imobilele în care funcţionează trebuie retrocedate. Locaţia este centrală şi apropiată de Municipal. Deşi clădirea este în stare bună, am fi vrut să o renovăm, dar nu putem pentru că suntem în litigiu cu una dintre firmele care a pierdut licitaţia”, spune  Cristian Drăgan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Prefectul Judeţului Arad, Călin Bibarţ nu are nimic împotrivă ca Serviciul Permise şi Paşapoartele să părăsească clădirea, dar numai dacă se identifică alte spaţii adecvate pentru mutarea acestor instituţii.

„Oricum zona nu este cea mai potrivită pentru înmatriculări, pentru că străzile sunt foarte înguste şi nu poţi să duci acolo maşini din tot judeţul”,  spune Călin Bibarţ.
 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite