Biletele de tramvai şi cele de autobuz vor mai scumpe cu aproape cinci procente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Companiei de Transport Public (CTP) Arad a anunţat astăzi că intenţionează să majoreze atât biletele, cât şi abonamentele de tramvai şi autobuz, pe distanţe cuprinse între 1-5 kilometri şi 20-30 kilometri.

Decizia va fi supusă la vot în cadrul viitoarei şedinţe de consiliu judeţean.
Integrarea tarifară va fi asigurată prin utilizarea unui singur tip de legitimaţie de cãlãtorie pentru toate mijloacele de transport public judeţean de persoane, prin curse regulate. Tariful pentru abonamente la transportul interurban se va majora cu un procent mediu de 5 la sută, iar cel pentru bilete la transportul suburban va creşte în funcţie de distanţă.

„Nu înţeleg de ce vor să majoreze la infinit şi biletele de tramvai. Zilnic sunt nevoit să fac naveta din comuna Cicir, cu tramvaiul. Lunar scoteam din buzunar, pentru un abonament, peste 100 de lei. Nici nu vreau să mă gândesc cât o să plătesc de acum înainte dacă va fi să se mai majoreze preţul”, a mărturisit Ioan Colaschi.

Majorarea va intra în vigoare de la 1 februarie 2010. Cei mai mulţi arădeni spun că cel mai corect ar fi să rămână acelaşi tarif atât la bilete, cât şi la abonamente, indiferent de distanţa parcursă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite