Beneficiarii ajutoarelor alimentare sunt învitaţi să le ridice până în data de 17 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad anunţă beneficiarii de ajutoare alimentare din comunitatea europeană să se prezintă până în data de 17 decembrie să le ridice de la centrele de zi.

Este vorba despre făină, zahăr, făină de mălai, paste făinoase, biscuiţi şi lapte praf.

De ajutoare beneficiază următoarele categorii: şomeri, persoane cu handicap accentuat şi grav, pensionari cu o pensie sub 400 lei, persoanele beneficiare de ajutor social.


 „Centrele de distribuire a acestor alimente funcţionează zilnic, de luni până vineri, între orele 09.00 - 17.00, iar cei care nu le-au ridicat ar fi bine să se prezinte în această lună”, spune Erika Stark, director al Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad.

Alimentele se pot ridica de la centrul de zi pentru vârstnici Vlaicu (str.Calea Aurel Vlaicu nr. 227, centrul de zi pentru vârstnici Confecţii (str. Liviu Rebreanu nr. 91), Cantina Municipală (B-dul Revoluţiei nr. 93), centrul de zi pentru vârstnici Aradul Nou (Calea Timişorii nr. 39), centrul de zi pentru vârstnici Micălaca (str. Crinului nr. 16) şi centrul de zi pentru vârstnici Grădişte (str. Ardealului nr. 29).

Până în prezent s-au distribuit ajutoare alimentare, la circa 7600 persoane. Este vorba despre 111 tone făină albă, 50,044 tone făină de mălai, 32,384 tone paste făinoase, 11,474 tone de biscuiţi şi 11,474 tone de zahăr.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite