Arad: Bătrânul suspectat că a întreţinut relaţii sexuale cu minora de 11 ani neagă aceste acuzaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Aștefănoaiei, bătrânul în vârstă de 86 de ani, din Nădlac, acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră de 11 ani va fi prezentat cel mai probabil în fața instanței în cursul zilei de luni.

Potrivit polițiștilor arădeni, dosarul octogenarului a fost adus la parchet însă procurorii așteaptă rezultatul medico-legal precum și testul de paternitate pentru a începe urmărirea penală.

De asemenea, procurorul de caz a cerut un act medical din care să rezulte dacă bătrânul mai poate avea erecţii la vârsta de 86 de ani şi dacă mai poate avea copii.

“Dacă din punct de vedere medical bătrânul mai poate avea copii, atunci vom face testul ADN, cu probe prelevate de la embrion, după întreruperea de sarcină. Dacă nu mai poate avea copii şi se dovedeşte că fata a spus adevărul atunci bătrânul va fi încadrat la infracţiunea de viol”, a declarat Florin Roman, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

***
Mihaela Cruceanu în vârstă de 11 ani din Nădlac susţine că vecinul ei de 86 de ani a lăsat-o însărcinată. Polițiștii au demarat o anchetă în cazul bătrânlui din Nădlac, județul Arad, suspect că ar fi violat minora de numai 11 ani, din aceeași localitate.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite