Bătrâna Doamnă a câştigat toate punctele puse în joc în partida cu Alro Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UTA a câştigat cu 5-2, meciul disputat pe teren propriu în faţa celor de la Alro Slatina. Voiculeţ a reuşit un hattrick, dar au mai înscris pentru UTA, Ţucudean şi Purece.

Partida de la Arad a fost dominată de jucătorii lui Roland Nagy, care au marcat de cinci ori în poarta celor de la Slatina. Primul gol al meciului a căzut în poarta oaspeţilor în minutul 12. Voiculeţ a primit o pasă în adâncime, a profitat de nesiguranţa fundaşilor slătineni şi a portarului şi a înscris.

În minutul 30, slătinenii egalează după un contraatac pe flancul stâng. Mingea a ajuns la Popescu, care a înscris din 4 metri. Arădenii revin, iar în minutul 32 Voiculeţ, îi pasează lui Ţucudean care readuce UTA în avantaj.

În minutul 36, UTA înscrie din nou prin Voiculeţ.  Oaspeţii reuşesc să înscrie şi ei, reducând din diferenţă. Aldea a înscris cu un şut de la 14 metri. UTA se distanţează în minutul 45, când Purece a înscris după o centrare din lovitură liberă. Scorul final, 5-2, este stabilit în minutul min 70, când Voiculeţ a şutat de la 16 metri în poarta slătinenilor.

ACU Arad, a pierdut în schimb cu 1-3 partida disputată la Mioveni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite