Bătaie de joc pe banii călătorilor Companiei de Transport Public Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problema tonomatelor de bilete care ar trebui să funcţioneze non-stop nu pare să aibe rezolvare, lucru confirmat de către sesizările arădenilor. Ultima neregulă de acest gen a fost depistată în staţia de tramvai “Mihai Viteazul”, unde tonomatul de bilete nu funcţionează de câteva zile.

“Dacă nu am altă variantă, ce fac? Merg pe jos sau aştept să fiu amendat. Mă întreb, oare e vina noastră, a călătorilor, că aceste tonomate nu eliberează bilete de tramvai numai când vor”, a sesizat problema, Mihai Avram, un cititor Adevărul de Seară Arad.

Cum vatmanii nu mai au voie de ceva vreme să vândă bilete de tramvai, arădeanul se întreabă care e soluţia şi cine îl poate ajuta. “Vreau să-mi cumpăr bilet şi nu am de unde. Tonomatul de la Piaţa Mică nu funcţionează, iar următoarea orpire este staţia Podgoria, unde nu există tonomat decât în partea cealaltă a intresecţiei. Bătaie de joc”, a adăugat Mihai Avram.

O adevărată aventură

De aceeaşi părere sunt alţi mii de arădeni care sesizează zilnic problema tonomatelor de bilete. Călătorii CTP spun că o deplasare prin oraş cu tramvaiul este o adevărată aventură. “Dacă mă grăbesc undeva risc să pierd toate tramvaiele pentru că nu am pur şi simplu de unde să-mi cumpăr un amărât de bilet. Mă urc fără tichet iar comunitarii mă amendează. Cine e de vină?!”, se întreabă o altă cititoare, Iuliana Groşan.

Conducerea Companiei de Tranport Public se scuză ca de fiecare dată iar explicaţia e simplă. “Compania plăteşte un singur om care să se ocupe de toate tonomatele de bilete din staţiile de tramvai. Acesta nu se poate împărţi în timp record la toate staţiile pentru a remedia problemele apărute”, a declarat Petre Cuvineanu, director tehnic la CTP Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite