Bătaie ca în filme între patru femei pe fondul unor neînțelegeri mai vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O patrulă de jandarmerie aflată în misiune în zona pieţei din comuna Vinga, județul Arad a fost sesizată de către F. Alina şi S. Mirela, despre faptul că au căzut victime la o agresiune fizică în data de 07 iunie, în timp ce se aflau în parcul din comună.

Pe baza semnalmentelor oferite de către persoanele vătămate şi în urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de jandarmi au fost depistaţi autorii agresiunii, fiind vorba despre două femei din comuna Vinga, M. Silvia în vârstă de 50 de ani şi R. Maria în vârstă de 28 de ani.

“Persoanele vătămate, în timp ce se aflau în parcul din comuna Vinga, datorită unor divergenţe mai vechi avute cu M. Silvia şi R. Maria, au fost bătute şi ameninţate cu acte de violenţă de către acestea, fiind lovite cu pumnii şi picioare provocându-le mai multe leziuni traumatice la nivelul capului”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad.

Victimele au depus o plângere la poliție nu înainte de a-și elibera câte un certificat medico-legal care atestă faptul că au fost victimele unor agresiuni fizice.

“Jandarmii le-au întocmit celor două femei actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale. Dosarele cu actele premergătoare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor”, a adăugat Florin Zapodean.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite