Baschetbalista Jennifer Risper a votat la mii de kilometri de SUA. Ea consideră că Obama nu a ajutat foarte mult economia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jennifer Risper este una dintre americancele care, deși se află în România, mai exact în Arad a votat pentru alegerile prezidențiale din SUA. Jennifer Risper este născută în USA, mai exact în California și are 25 de ani.

Din acest an, ea joacă baschet în România, la echipa Universitatea Goldiș ICIM Arad, unde spune că s-a acomodat foarte repede. „Am fost primită cum nici nu mă așteptam. Oamenii de aici sunt foarte prietenoși și sunt impresionată de locurile și lucrurile pe care le-am văzut în țara voastră. Cu ajutorul conducerii clubului am reușit să votez . Le mulțumesc  că m-au ajutat în demersurile necesare obținerii buletinelor de  vot, pentru care există o anumită procedură ca să le poți obține, indiferent unde te afli”, spune Jennifer.

Tânăra spune că este nu este sigură cine va caștiga, dar că speră că va ieși învingător favoritul ei. „Candidații sunt foarte diferiți. Au viziuni diferite despre America. De exemplu, Obama nu a ajutat foarte mult economia noastră și foarte mulți oameni și-au pierdut locul de muncă, dar eu trăiesc cu speranța că indiferent cine va fi noul președinte al Statelor Unite va veni cu îmbunătățiri majore, în special în creșterea economiei și a calitații de viață a omului de rând”, spune Jennifer.

Click pe poză pentru GALERIE FOTO!

image
image
image

Aceasta mărturisește că nu știe exact cum se desfășoară o campanie de prezidențiale la noi în țară, însă crede că politica este la fel peste tot. „Nu știu exact ceea ce se întâmplă în România în campanie, dar sunt sigură că politica este similară peste tot. Prin competiția a doi candidați cu opinii și strategii diferite, care pentru obținerea voturilor trebuie să informeze populația și să își faca înțeleasă viziunea lui în toate domeniile, conform agendei sale politice prezentate, dar în același timp și votanții au obligația  de a se informa în detaliu de agenda-program a candidațiilor”, mai afirmă aceasta. Jennifer Risper spune că și familia ei care este în SUA a mers la vot.

„În acest moment eu personal cred, că trebuie să protejam și să apărăm cu sfințenie religia noastră, libertatea și concepția de viață”, spune Jenn.



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite