Bărbatul care și-a omorât soția cu șase lovituri de cuțit a primit mandat de arestare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul din Sâmpetru German, care la începutul săptămânii și-a omorât concubina cu șase lovituri de cuțit, după care a încercat să-și pună capăt zilelor, a fost arestat preventiv, în lipsă, pentru 29 de zile.

Gheorghe Iancu de 41 de ani se află și astăzi internat la Spitalul Județean, sub pază, întrucât corpul lui a fost plin de răni provocate chiar de el cu ajutorul cuțitului cu care i-a luat viața concubinei. Pentru fapta sa, magistrații Tribunalului Arad au dispus arestarea în lipsă pentru 29 de zile, întrucât suspectul mai are nevoie de îngrijiri medicale.

“După externare, în două sau trei zile, va intra în arest”, a precizat procurorul Codrin Gavra, şeful Secţiei Penale din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. Gheorghe Iancu riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 15 şi 25 de ani pentru omor deosebit de grav, pentru că şi-a înjunghiat concubina.

Monica Lingurar, o femeie de 54 de ani din localitatea Sânpetru German, a fost găsită ieri moartă în casă, cu şase urme de înjunghiere. Bărbatul a recunoscut fapta în momentul în care a fost reţinut de poliţişti.

Conform vecinilor victimei, relaţia dintre cei doi concubini a mers bine câţiva ani, dar în ultima vreme au fost scandaluri între cei doi, cel mai probabil din cauza diferenţei de vârstă. Din cauza scandalurilor repetate, femeia l-a anunţat că vrea să se despartă, după 12 ani de concubinaj. Atât femeia, cât şi bărbatul, aveau câte doi copii, din căsătorii anterioare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite