Bărbatul care l-a ucis pe paznicul balastierei din Aluniș a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul principal al anchetatorilor în cazul crimei de ieri din localitatea Aluniș, și-a recunoscut parțial fapta și a fost dus în fața magistraților pentru arestare preventivă.

Bărbatul, prins de polițiști după doar câteva ore de la găsirea cadavrului, le-a povestit anchetatorilor că după ce toată lumea a p-lecat de la locuința paznicului, el s-a întors pentru a-i cere socoteală. Era supărat pentru că victima, în glumă, îi dezumflase roțile de la bicicletă. Nu a durat mult și turmentați de aburii alcoolului, cei doi s-au luat la ceartă iar de aici și până la o bătaie în toată regula nu a mai fost decât un pas. Totodată, omul le-a declarat anchetatorilor că nu a intenționat nici o clipă să îl omoare pe paznic, ci doar să îi aplice o corecție pentru gluma pe care i-a făcut-o.

„ Suspectul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. În urma concluziilor preliminare şi a declaraţiilor acestuia s-a schimbat încadrarea juridică, acesta fiind cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte” , a precizat Denisa Marţi, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă între 5 și 15 ani de închisoare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite