Arad: Bani ţinuţi la ciorap în loc de haine noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Bani ţinuţi la ciorap în loc de haine noi
Arad: Bani ţinuţi la ciorap în loc de haine noi

Arădenii preferă doar să admire noile colecţii de toamnă, iar banii să-i păstreze pentru cheltuielile zilnice.

Târgul cu haine la preţ de producător nu îi convinge pe arădeni să-şi reînoiască garderoba de toamnă.

Un nou târg de haine se desfăşoară în aceste zile la Arad. Comercianţii au adus şi de această dată îmbrăcăminte şi încălţăminte, la preţ de producător. În pofida acestui fapt, arădenii preferă doar să admire noua colecţie de toamnă, fără  să cheltuiască vreun leu.

„Încă mă mai descurc cu vechea garderobă de toamnă. Poate o să-mi cumpăr o pereche de botine, dar în rest nimic. Prefer să-mi păstrez economiile pentru perioada de iarnă, atunci când cheltuielile de întreţinere vor depăşi oridinul sutelor de lei. În plus, de banii pentru haine pot să-mi cumpăr de mâncare şi sunt mult mai câştigată”, a declarat Sorina Filip din Arad.

Preţuri de criză 

Comercianţii prezenţi în aceste zile la târgul de haine organizat în incinta Sălii Victoria din Arad au adaptat preţurile, la perioada criză. O pereche de cizme de toamnă, din piele, costă 180 de lei, iar un palton se poate cumpăra cu 200 de lei.

Aşteptări spulberate

La târgul cu haine la preţ de producător arădenii pot găsi începând de la articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte şi până la accesorii, lenjerie intimă, marochinărie şi bijuterii. Producătorii s-ar fi aşteptat să vândă mult mai mult, având în vedere faptul că preţurile sunt mici. „Avem diferite promoţii. La o pereche de blugi cumpărată, a doua se poate achiziţiona la jumătate de preţ. Cu toate acestea, arădenii au venit doar să privească. M-am aşteptat să vând mult mai mult”, a spus Viorel Ardelean, comerciant. Târgul de haine şi încălţăminte a început pe 1 octombire şi se va încheia în seara aceasta. Intrarea la expoziţie este gratuită.

Preţuri pentru haine la ofetă

Ţinută completă        - 320 de lei
Pantaloni din stofă     - 80 de lei
Botine pentru femei - 180 de lei
Bluză dame                 - 60 de lei

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite