ARAD: Bancnote de euro false puse în circulaţie (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au început o anchetă după ce două persoane au încercat, la interval de câteva zile, să schimbe bancnote false.

Un bărbat din Şiria, judeţul Arad, s-a trezit cu 20 de euro falşi. Este vorba despre Augustin Bujor L. El s-a prezentat la o sucursală bancară din localitatea arădeană Pâncota ca să schimbe 400 de euro. Mare i-a fost însă surprinderea când doamna de la casierie i-a spus că 20 de euro din cei 400 sunt falşi. Bancnotele nu prezentau elementele de siguranţă, fiind falsificate. Bărbatul a povestit poliţiştilor că numai ce se întorsese din Italia, iar el bănuieşte că cei 20 de euro falşi i-ar fi primit de acolo.

Al doilea caz
Poliţiştii arădeni au început cercetările, mai ales că în ultima săptămână, un alt bărbat tot din Arad a fost depistat cu o bancnotă de 50 de euro falsă. „Recomandăm utilizatorilor să nu accepte o eventuală plată în valută dacă nu au informaţii despre elementele de siguranţă a banilor străini. În cazul în care se acceptă totuşi plata în valută, iar banii ridică anumite suspiciuni, îi rugăm pe arădeni să reţină semnalmentele persoanelor care au efectuat plata şi să ne contacteze cât mai urgent. Avem bănuiala că mai sunt plasate în Arad şi alte bancnote false, de aceea cercetările sunt în desfăşurare”, au declarat reprezentanţii IPJ Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite