Balul de Cristal a adunat sute de milioane lei vechi pentru familiile nevoiaşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nevoiaşii sunt beneficiarii banilor strânşi
Nevoiaşii sunt beneficiarii banilor strânşi

Peste 60.000 de lei s-au strâns aseară de la arădenii care au participat la Balul de Cristal. Banii vor merge în acest an către familiile nevoiaşe, care vor fi ajutate în cadrul campaniei “Fii solidar - Arădeni pentru arădeni”.

Beneficiarii campaniei “Arădeni pentru arădeni” sunt familiile cu mulţi copii, şomerii, pensionarii aflaţi în dificultate, copiii abandonaţi şi persoanele care din cauza crizei au rămas fără loc de muncă.

“Anul acesta am avut o temă «Arădeni pentru arădeni», o campanie începută în urmă cu şase luni, o campanie sprijinită de foarte multe organizaţii neguvernamentale din municipiul Arad. Prin gestul oamenilor de aici s-au strâns peste 60.000 de lei, bani care vor merge în spijinul oamenilor care nu pot să-şi plătească întreţinerea în această perioadă. Este o direcţie pe care board-ul campaniei «Arădeni pentru arădeni» a ales-o. Oamenii care au condus această campanie vor să meargă mai departe şi în următoarele şase luni ale anului 2011. Campania a început când a s-a simţit o afectare a Aradului din punct de vedere al crizei”, spus  Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

Programul artistic al serii a fost susţinut de orchestra şi corul Filarmonicii de Stat din Arad, sub bagheta dirijorilor Dorin Frandeş şi Horst Hans Backer.

În deschidere, orchestra şi corul au interpretat coruri celebre din opere, după care au urmat piese din concertul rock simfonic “Night of Queen”, printre care „Radio Ga Ga”, „We Will Rock You”, „A Kind of Magic”.

Totodată, din program au mai făcut parte o suită de valsuri de Johan Strauss  şi colinde din repertoriul universal.

La bal au fost prezenţi Traian Igaş, ministrul Administraţiei şi Internelor, Daniel Funeriu, ministrul Educaţiei, şi Eusebiu Pistru, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, precum şi senatori şi deputaţi. 


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite