Balul de Cristal, distincţie regală în scop umanitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eleganţa în alb şi negru a fost cuvântul de ordine
Eleganţa în alb şi negru a fost cuvântul de ordine

Seara de sâmbătă a reprezentat înainte de toate o speranţă în plus pentru recuperarea copiilor care suferă de boli grave ale aparatului auditiv.  Eleganţă, rafinament şi nu în ultimul rând căldură sufletească, toate acestea au reprezentat elementele cheie în cea de-a patra ediţie a Balului de Cristal.

Evenimentul din acest an care s-a bucurat de înaltul patronaj al familiei regale a României vine să încheie colectarea fondurilor menite să crească şansele de recuperare a copiilor prin înfiinţarea unui compartiment special pentru aceştia în cadrul secţiei de ORL a Spitalului Clinic Municipal Arad.

Seară de basm pe ritmuri simfonice

Deşi Balul de Cristal 2009 nu s-a bucurat de amploarea ediţiilor din anii precedenţi, cei peste o sută de invitaţi prezenţi la eveniment au ţinut să fie alături de cei care au nevoie de ajutor.

„Am încercat să dăm evenimentului din acest an o notă clară de caritate, de aceea nu am recurs la a invita nume sonore din lumea mondenă a Aradului. Ba chiar mai mult de atât, am considerat că avem resurse suficiente din cadrul Filarmonicii, a ONG-urilor şi a sectorului cultural arădean”, a declarat Rodica Tălmaciu, directorul Filarmonicii de Stat Arad.

Atmosfera evenimentului caritabil a fost întreţinută de Corul Academic şi Orchestra  Filarmonicii din Arad, care au bifat repertorii atât din paleta universală a muzicii simfonice, cât şi din cea a formaţiei Queen. Conform organizatorilor, pentru amenajarea Sălii Mari a Palatului Cultural, au fost folosite circa cinci mii de garoafe alături de câteva sute de orhidee negre şi flori de lotus.

Este pentru a doua oară când avem onoarea de a găzdui Balul de Cristal.
Rodica Tălmaciu, director Filarmonică


Cifre
200.000 de lei au fost strânşi în acest an pentru secţia ORL a Spitalului din Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite