Bal de caritate pentru familiile și copii cu dizabilități

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul "Soroptimist International" Arad şi Asociaţia "Integra" organizează sâmbătă, 26 noiembrie, la ora 19.00, un bal de caritate. Banii ce vor fi adunați, vor merge direct către familiile nevoiașe, sprijinite de cele două asociații. Evenimentul va avea loc în incinta Hotelului Continental.

Cu această ocazie, cele două asociaţii au pregătit un program variat, cu o tombolă  atractivă şi o licitaţie de obiecte de artă confecţionate manual de beneficiarii celor două organizaţii.

„Sperăm ca împreună să deschidem un zâmbet pe faţa a 7 perechi formate din copil şi părinţi. Zâmbetele şi bucuria lor vor fi răsplata dumneavoastră pentru participarea la bal şi contribuţia la atingerea scopului propus. Ne bucurăm să vă avem  aproape de noi alături de invitaţi din Danemarca şi Mexic şi cluburile Lions, Rotary şi Soroptimist din Arad şi din ţară”, au spus reprezentanţii organizatorilor.

Scopul balului de caritate este strângerea de fonduri pentru ajutorarea persoanelor aflate în nevoi. Cei care doresc să participe sunt rugaţi să confirme pe adresa de e-mail norablauth@yahoo.com.

Asociaţia "Integra"  este o organizaţie din Arad care urmează  modelul german al asociaţiei "Lebenshilfe" şi care susţine integrarea în societate a persoanelor cu dizabilităţi mentale. De asemenea, organizaţia oferă susţinere familiilor persoanelor cu astfel de probleme, facilitând accesul la informare şi la programe de terapie.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite