Arad: Avocatul poliţiştilor arestaţi vrea să-şi elibereze clienţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa urmează să se pronunţe în cazul recursului împotriva măsurii arestării preventive a celor doi agenţi.

Ancheta celor doi poliţişti comunitari acuzaţi că au lipsit de liberate în mod ilegal un taximetrist din Arad este în plină desfăşurare. După ce judecătorii au decis ca Adrian Lupu şi Cristian Ulucaru să rămână în arest 29 de zile, avocatul lor a depus recurs.

Poliţiştii sunt la prima abatere de acest gen

Şeful Poliţiei Comunitare, Cosmin Dragu a refuzat de fiecare dată să se pronunţe vis-a-vis de gestul celor doi subordonaţi. Pe de altă parte însă, directorul adjunct al instituţiei îi caracterizează pe cei doi poliţişti ca fiind nişte colegi buni, care nu au făcut probleme până acum. „Nu au mai avut abateri până acum”, a declarat Adrian Ocic, director adjunct, Poliţiei Comunitare Arad.
Acesta a mai adăugat că Ulucaru a lucrat ultima oară la o societate de pază şi protecţie din Arad.

“În ceea ce priveşte vinovăţia celor doi poliţişti, nu vreau să mă pronunţ, nu sunt în măsură să dau verdicte”, a declarat directorul adjunct al Poliţiei Comunitare.  Arădenii nu doresc să accepte sub nicio formă faptul că două persoane care ar fi trebuit să fie garanţii ordinii şi liniştii publice în oraş s-au comportat ca nişte huligani. “Orice ar fi făcut acel om nu trebuia bătut. Ne putem aştepta să mergem pe stradă şi să primim bătaie de la oricine, inclusiv de la poliţişti ?”, a declarat Ştefan Marcu.

Avocatul victimei, mulţumit de decizia procurorului

Petre Fortian, avocatul taximetristului, a declarat că este mulţumit de decizia procurorului de a-i aresta pe cei doi poliţişti. „Cred că singurul om cu coloană vertebrală este procurorul, care a hotărât ca cei doi inculpaţi să ajungă după gratii. De asemenea, mă bucură faptul că ambii poliţişti şi-au recunoscut fapta, declaraţiile lor fiind identice cu cele ale clientului meu. În ceea ce ne priveşte vom continua demersurile pentru a se face dreptate”, a spus avocatul.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite