Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, pilotul a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pilotul avionului a murit.
Pilotul avionului a murit.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, duminică seară, peste o casă în construcţie, în judeţul Arad, la ora transmiterii acestei ştiri în zonă fiind trimişi pompieri voluntari din localitatea Şiria, la marginea căreia s-a petrecut incidentul, din primele date reieşind că pilotul ar fi mort.

Avionul zbura pe ruta Oradea - Arad. Din primele informaţii, se pare că în avion nu se mai aflau şi alte persoane în afara pilotului.

Corpul pilotului ar fi fost găsit la distanţă de avion, acesta ar fi putut încerca să se catapulteze sau a sărit.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, accidentul aviatic a fost raportat de către localnici la Serviciul unic de urgenţă 112, martorii afirmând că avionul s-a prăbuşit peste acoperişul unei case în construcţie, clădirea fiind avariată.

La faţa locului se deplasează, la momentul transmiterii ştirii, ambulanţe SMURD şi poliţişti, nefiind raportate alte victime în afară de pilot, care, potrivit primelor informaţii, se afla singur în avion.

La marginea localităţii Şiria, din judeţul Arad, situată la aproximativ 30 de kilometri de municipiul Arad, există un aerodrom unde au loc exerciţii aviatice, în special la sfârşit de săptămână.

La ora transmiterii acestei, echipele de intervenţie se îndreaptă spre locul accidentului aviatic petrecut la o zi după ce un alt avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit la Clinceni, lângă Capitală, patru persoane fiind rănite.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite