Arad: Autovehicul neînmatriculat condus de un cetăţean francez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Autovehicul neînmatriculat condus de un cetăţean francez
Arad: Autovehicul neînmatriculat condus de un cetăţean francez

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit un autovehicul neînmatriculat şi cu numere false condus de un cetăţean francez.

La Punctul de Trecere a Frontierei Turnu cetăţeanul francez Pierre I., în vârstă de 64 ani, s-a prezentat la ieşirea din ţară la volanul unui autoturism marca „Ford Mondeo’’, înmatriculat în Franţa.

La controlul de frontieră s-a constatat că seria de şasiu pansonată pe caroseria autoturismului nu corespunde cu cea înscrisă în certificatul de înmatriculare francez prezentat. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul în cauză este radiat din circulaţie din ianuarie 2009, iar certificatul de înmatriculare prezentat şi plăcuţele de înmatriculare aparţin unui alt autovehicul înmatriculat în Franţa.

Bărbatul aflat la volan, a declarat că el este proprietarul autoturismului în cauză, iar plăcuţele şi certificatul de înmatriculare aparţin autoturismului soţiei lui. A recurs la această metodă deoarece autovehiculul soţiei este lovit şi avea nevoie de un autoturism. Oamenii legii continuă cercetările în acest sens.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite