Autoturism furat la Piteşti, depistat la frontiera arădeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frontieriştii arădeni au descoperit o maşină, în valoare de aproximativ 7.000 de euro, care figura în baza de date ca fiind furat din Piteşti. La controlul de frontieră şoferul a prezentat certificatul de înmatriculare emis de autorităţile bulgare, în care era trecută seria şasiului autoturismului.

Verificându-se dacă datele înscrise în talon corespund cu cele ale autoturismului s-a constat că seria pansonată pe autoturism nu corespunde cu seria de saşiu înscrisă în talon. „Colegii au avut suspiciuni cu privire la provenienţa autoturismului fiind făcute ample verificări în baza de date. După efectuarea cercetarilor de rigoare, s-a stabilit că maşina figurează ca fiind furată din Piteşti de la o firmă de închirieri autovehicule”, a spus Mihaela leş, purtătorul de cuvânt al IJPF Arad.

Mircea C., şoferul autoturismului era însoţit de un alt român, Ionel G., care la rândul lui a declarat că este proprietarul autoturismului, cumpărându-l cu 6500 euro de la un cetăţean român.  Şoferul a declarat că nu ştia că autovehiculul este furat, el doar îl conducea deoarece proprietarul nu are permis de conducere şi urmau să meargă la un botez în Spania.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili modul în care autoturismul a ajuns până la frontieră şi dacă persoanele în cauză au sau nu legături cu reţelele de traficanţi de maşini.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite