Autostrada Arad-Timișoara a mai făcut o victimă. Un tânăr se zbate între viață și moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut azi noapte, la scurt timp după miezul nopții pe autostrada Vestului, în apropiere de Orțișoara.  Șoferul unui autoturism în vârstă de 31 de ani se luptă acum să trăiască după ce mașina sa s-a oprit într-un șanț. Tânărul a fost scos de pompieri dintre fiarele autoturismului.

La interval de doar câteva zile de când un pasionat al motocicletelor și-a pierdut viața pe autostrada Arad-Timișoara, un alt tânăr se zbate acum să trăiască, fiind accidentat grav. Mașina cu care se îndrepta către Timișoara, pe autostrada Arad-Timișoara, s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

Click aici pentru mai multe foto:

image

Cel mai probabil, șoferul a apăsat prea tare pe pedala de accelerație și a pierdut controlul volanului. Pentru că în zonă nu există parapeți de protecție, mașina s-a oprit într-un șanț adânc. Un alt participant la trafic a văzut scena și a oprit imediat pentru a cere ajutor. Acesta a sunat la 112 iar un echipaj Smurd a fost prezent în doar câteva minute la locul accidentului. Șoferul însă a fost scos dintre fiare cu ajutorul pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” Arad.

“Pacientul se află în stare foarte gravă”, a susținut Astrid Sturm, medicul care se afla pe echipajul Smurd și care l-a transportat pe tânăr la Spitalul Clinic Județean Arad.

Șoferul a fost supus unor investigații medicale amănunțite însă fiind în stare foarte gravă, cel mai probabil acesta va fi transferat la Timișoara.
Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite