Arad: Autorităţile vor iarna car şi vara sanie (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile locale au decis oficializarea negocierilor cu firmele ce s-au arătat interesate de sistemul de încălzire centrală a oraşului.

Este vorba despre mai multe oferte primite pe adresa primăriei Arad de la diferite societăţi sau concerne străine şi româneşti. Unele dintre ele vizează realizarea de parteneriate cu primăria Arad, altele reabilitarea şi rentabilizarea CET-ului, iar una dintre propuneri, venită de la o societate autohtonă propune construirea unei unităţi de producere a energiei termice şi electrice pe bază de biomasă.
În total este vorba despre opt propuneri venite de la societăţi din Germania, Belgia, Finlanda, Spania şi România.
Toate propunerile vor fi luate în considerare, fie că se referă la continuarea activităţii de producere de energie termică pe bază de lignit, gaz sau bio masă, iar consilierii locali sunt chemaţi să aprobe aceste propuneri în vederea continuării discuţiilor în detaliu.
CET SA, societatea care produce energia termică pentru arădeni se află într-o situaţie financiară delicată, fiind nevoită să recurgă chiar şi la reduceri de personal, după ce în urmă cu câteva luni a avut şi toate conturile blocate de către un creditor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite