Au împărţit sute de mărţişoare şoferiţelor aflate în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţii Poliţiei Locale Arad au împărţit astăzi 500 de mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor din Arad. Micile simboluri ale primăverii au fost confecţionate manual de una din angajatele instituţiei, Ana Neag,  pasionată de tehnica hand-made.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră au oprit şoferiţele  care circulau în zona Palatului Administrativ la orele amiezii, dar şi în intersecţiile de la Podgoria şi Teatru, şi le-au dăruit acestora 200 din micile simboluri, odata cu felicitările ocazionate de venirea primăverii.

De asemenea, în toate cartierele municipiului alte 300 de mărţişoare au fost dăruite femeilor de către poliţiştii locali de la Serviciul Ordine Publică.

image

,,Împărţirea acestor vestitori ai primăverii, mărţişoarele, în data de 1 Martie, a devenit o tradiţie a Poliţiei Locale, prin acest gest fiind exprimată aprecierea faţă de mame, soţii, colege, prietene. Anul acesta este însă pentru prima data când mărţişoarele sunt confecţionate chiar de una dintre poliţiste”, spune Nicoleta Belean, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

Doamnele şi domnişoarele s-au declarat încântate de atenţia acordată şi au promis poliţiştilor că vor respecta regulile de circulaţie şi  normele de convieţuire socială pentru a evita sancţiunile.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite